Verhalen uit de ambulance

17

De Ambulancedienst is naast Brandweer en Politie de derde spoedeisende dienst in Nederland. Nergens ter wereld mag een verpleegkundige zo zelfstandig handelen als de ambulanceverpleegkundige in Nederland. Ze staan in veel gevallen voor cruciale keuzes, niet zelden gaat het over blijven leven of sterven. Vooraan in de frontlinie worden ze geconfronteerd met lief en leed, hoogoplopende emoties, paniek, levensbedreigende situaties, maar vooral met mensen en hun verhalen.?

In Verhalen uit de ambulance leest u hoe het is om op de ambulance te werken, alsof u er zelf bij aanwezig bent. Ambulancemedewerkers vertellen zelf hun verhalen en ze maken u deelgenoot van hun ervaringen, gevoelens, twijfels en keuzes. U ontdekt wat zich op de ambulance en in het hoofd van de verpleegkundigen en chauffeurs afspeelt. En hoe zij omgaan met alles wat ze meemaken.
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Laatste editie
31 augustus 2015
Uitgeverij
Uitgeverij Marmer
ISBN
9789460682780
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Indrukwekkend

door: Linda Marks 1 like
Prachtige verhalen van situaties waarin ambulanceverpleegkundigen terecht kunnen komen. Ook nog eens leerzaam, om te lezen wat er zoal kan gebeuren, en wat je kunt doen of laten. Mooie verhalen ook.....

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic