Verhalen uit de Heksenkeet 2 - Keet met bubbels

2

Kinderboeken over heksen: wat is daar nou niet leuk aan? 'Keet met bubbels' is het tweede deel in de grappige serie 'Verhalen uit de Heksenkeet', voor lezers van 7 tot 10 jaar.

Keet met bubbels in de Heksenkeet
De Heksenkeet is een spannend huis met krakende trappen en piepende deuren, waar regelmatig rare dingen gebeuren. Dat is niet zo verwonderlijk, want de vier bewoonsters - Sybil, Lidwien, Stella en Luna - zijn niet alleen heks maar ook nog eens knettergek. In dit tweede deel staat de zweverige heks Luna centraal, die een wel héél bijzondere ketel toverbubbels brouwt. Wat ziet de wereld er mooi uit door die grote, kleurrijke bellen...
Luna zwerft in trance door de Heksenkeet, en daar komt ze heel wat rare dingen tegen!

Femke Dekker & Marieke Nelissen
Femke Dekker en Marieke Nelissen (ill.) weten als geen ander wat jonge lezers aanspreekt. Beiden hebben al vele educatieve kinderboeken op hun naam staan. 'Verhalen uit De Heksenkeet' is hun eerste gezamenlijke project. Met aanstekelijke humor in tekst en beeld laten ze kinderen de magie van het lezen ontdekken.

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
96
Laatste editie
19 november 2015
Uitgeverij
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025761424

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 9,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 9,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

    Marjoke Eikelenboom Genreclub

Vrolijke bubbels in een spannend verhaal

door Marjoke Eikelenboom op 15-01-2016

Hoe vet is het om zulke grote bellen te blazen dat je zelf in een hele grote bel boven de wereld kunt zweven? In de serie ‘verhalen uit de Heksenkeet’ kan alles. Keet met bubbels is het tweede deel van de serie, na Een pittig soepje. Het verhaal doet denken aan de boeken van Paul van Loon, Roald Dahl en Astrid Lindgren. Een heerlijke fantasiewereld, waarin niets te absurd of raar is.  

De serie...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic