Verhalenbundel Lef

, , , , ,

11

Zeer veelzijdige verhalen van uiteenlopende nieuwe schrijftalenten lees je in deze eerste editie van de grootste schrijfwedstrijd van Nederland: Jouw verhaal. Het thema ‘LEF’ wordt in deze bundel op verschillende manieren uitgewerkt. Vaak nemen de hoofdpersonen in de verhalen dappere beslissingen. Of het nu gaat om een ontsnapping, het vragen om hulp of het tonen van kwetsbaarheid. De verhalen zijn indringend, spannend en herkenbaar. De jury (Suzan Smit, Marion Pauw, Angela Groothuizen en Femmetje de Wind) koos uit ruim twaalfhonderd inzendingen uiteindelijk tien winnende verhalen. Het publiek mocht via de website jouwverhaal.nl twee verhalen selecteren. Dat werd massaal en enthousiast gedaan. Naast de winnende verhalen leverden ook de juryleden een bijdrage, speciaal voor dit boek schreven zij een kort verhaal.

Verschenen in
Genre
Korte verhalen
Laatste editie
01 april 2014
Uitgeverij
De Vrije Uitgevers
ISBN
8715200124433
Advertentie

Lezersrecensies (1)

LEF heel divers

door: Gerda van Drunen 1 like
Geschreven door verschillende schrijftalenten. Het thema LEF dat verschillend wordt beschreven in bijzondere verhalen. Soms zijn de verhalen echt heftig en sommige verhalen, daar wordt je echt door verrast. De schrijvers die deze verhalenbundel schreven zijn Nienke Grootendorst-Magnin -...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic