Verleiding in de woestijn ; Verholen verlangen (2-in-1)

0

Het koninkrijk Dahaar kent onmetelijke rijkdom, maar ook opzienbarende schandalen en schokkende geheimen...

(1) VERLEIDING IN DE WOESTIJN
Voor prins Ayaan is de beeldschone Zohra slechts een vinkje op zijn to-dolijst. Hij moet met haar trouwen om zijn reputatie te redden. Alleen wil Zohra haar vrijheid niet opgeven voor een verstandshuwelijk! Daarom probeert ze Ayaan op andere gedachten te brengen, door te weigeren met hem naar bed te gaan - zelfs al wekt hij een ongekende begeerte in haar op. Kan de laatste prins van Dahaar deze eis inwilligen?

(2) VERHOLEN VERLANGEN
Als kroonprins was Azeez voorbestemd om zijn land te regeren, maar door zijn roekeloosheid verloor hij bijna alles. Nu staat hij voor de keuze: zijn leven doorbrengen in de schaduw van het verleden of de troon van Dahaar opeisen - het liefst met de mooie Nikhat aan zijn zij. Wanneer Nikhat hoort dat Azeez haar nodig heeft, kan ze hem niet afwijzen. Hij is immers de enige man van wie ze ooit heeft gehouden. Alleen zal ze hem niet kunnen geven wat hij nodig heeft...

Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.
Verschenen in
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
238
Laatste editie
25 april 2017
Uitgeverij
Harlequin
ISBN
9789402528244 , 9789402528244 , 9789402528244
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic