Verloren kinderen

1

Dian en Ibrahim zijn gelukkig getrouwd, maar een sluimerende onvervulde kinderwens zet hun relatie onder druk. Ibrahim, een adoptiekind dat zich Bram laat noemen worstelt met zijn vruchtbaarheidsstoornis. Door haar katholieke opvoeding is Dian ervan overtuigd dat kinderen baren het wonder van een vrouwenlichaam is, daartoe is ze voorbestemd. Tijdens een reis naar Rome gaat ze over tot een impulsieve daad die ook grote gevolgen heeft voor hun meereizende vrienden, Nora en Peter. Terwijl Bram steeds meer antwoorden op confronterende vragen krijgt, vecht Dian voor haar leven.Oerdriften, foute beslissingen en dramatische gebeurtenissen keren levens ondersteboven in dit aangrijpende relaas over relaties, vruchtbaarheid en geboorteproblematiek. Want hoe hou je je staande als de wankele pijlers waarop het leven steunt instorten? Wat bepaalt je keuzes? Is religie een gezonde omgeving?

De invloed van de omgeving op de meningsvorming laat Ypma op een vanzelfsprekende wijze zien.Een meeslepend verhaal met de spanningsboog van een thriller.


Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
272
Laatste editie
30 juni 2015
Uitgeverij
Uitgeverij Aspekt B.V.
ISBN
9789461537553

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 18,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 18,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Lezersrecensies (1)

Wens en lust komen tezamen

door: Elbert Grift 1 like
Dian en Bram zijn samen een stel waarvan de kinderwens niet in vervulling kan raken, het verhaal begint als dit paar naar Rome gaat voor een korte vakantie met een aantal vrienden, waaronder Nora en Peter, die al wel 2 zoons hebben. Als Bram en Nora besluiten om op een dag met een excursie mee te...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic