Vermist

1

Niemand kan zomaar spoorloos van de aardbol verdwijnen. En toch zijn er verdwijningen op Belgische bodem die lange tijd of nog steeds geen aanknooppunt hebben. Vermist schetst een beeld van de indrukwekkendste verdwijningen in ons land.

Auteur Thierry Goeman brengt in dit boek de strafste verhalen achter verdwijningen in België. Met een brede waaier aan invalshoeken: zaken die in ieders geheugen gegrift staan en nooit opgehelderd zijn, cases die tot een verrassende ontknoping hebben geleid, gevallen met een misdadige oorsprong en vaak noodlottige afloop, verdwijningen die uiteindelijk geen verdwijningen waren... Goeman beperkt zich niet enkel tot de feiten, maar legt de focus op het verhaal van de protagonisten zelf. Wat was er precies aan de hand? Hoe gingen of gaan de achterblijvers met de verdwijning om? Is er nog hoop? Op alle belangrijke vraagtekens wordt een antwoord gegeven. Het boek Vermist bundelt spannende, schokkende verhalen, even vaak verrassend als tragisch, een enkele keer ontroerend. Stuk voor stuk verhalen die intrigeren.

http://www.linkeroeveruitgevers.be/boeken/p/detail/vermist
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Laatste editie
22 maart 2012
Uitgeverij
Linkeroevers Uitgevers NV
ISBN
9789057204654

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic