Een praktische gids boordevol inspiratie en kennis
In trendsettende grootsteden als Barcelona en Londen is het oud nieuws, maar ook bij ons krijgt vermout steeds een plek op de kaart in hippe bars. Vermout is aan een opkomst bezig gelijkaardig aan die van Gin 3 jaar geleden! Spannend, zuiver, kruidig, zoet, bitter, met fijnzinnige specerijen of een klein schijfje sinaasappel. Puur of on the rocks. Als aperitief of digestief. Mixwaardig. Met vermout kun je alle kanten op, maar wat is het nu precies, waar komt het vandaan, en, vooral, hoe drink je deze drank het best? Ontdek met deze gids de vele mogelijkheden van vermout en kom alles te weten over dé coming trend van het moment.
In trendsettende grootsteden als Barcelona en Londen is het oud nieuws, maar ook bij ons krijgt vermout steeds een plek op de kaart in hippe bars. Vermout is aan een opkomst bezig gelijkaardig aan die van Gin 3 jaar geleden! Spannend, zuiver, kruidig, zoet, bitter, met fijnzinnige specerijen of een klein schijfje sinaasappel. Puur of on the rocks. Als aperitief of digestief. Mixwaardig. Met vermout kun je alle kanten op, maar wat is het nu precies, waar komt het vandaan, en, vooral, hoe drink je deze drank het best? Ontdek met deze gids de vele mogelijkheden van vermout en kom alles te weten over dé coming trend van het moment.