Veroordeel me

13

Anne heeft een nieuwe start gemaakt: een nieuwe baan als lerares wiskunde en een ander huis. Het is tijd om het verleden los te laten, en verder te gaan na de mysterieuze dood van haar zoon Chris. Maar opnieuw beginnen blijkt nog niet zo gemakkelijk. Anne en haar man Steven vervreemden steeds meer van elkaar en hun jongste zoon Lars schreeuwt in stilte om aandacht. Maar Anne ziet het niet. Ze gaat op in mijmeringen over Chris, voor wie ook in het nieuwe huis een eigen kamer wordt ingericht en die zich aan het gezin opdringt in de vorm van een enorm portret in de woonkamer.

Daarnaast wordt ze volop in beslag genomen door haar werk. Haar nieuwe klas is onhandelbaar en een van haar leerlingen, Tolga Yerli, lijkt Anne zelfs te stalken. En dan is er nog Arend, een jonge collega voor wie ze meer en meer begint te voelen. Terwijl Anne zich bedreigd voelt door Tolga, beseft ze niet dat ze het gevaar veel dichter bij huis moet zoeken.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
12 januari 2008
Uitgeverij
FMB Uitgevers
ISBN
9789049999049
Advertentie

Hebban recensie

    Diana Wienholds Hebban Recensent

Herkenbare emoties en situaties

door Diana Wienholds op 06-02-2008

Klaas Bond (1959) is een Nederlandse jeugdboekenschrijver. Hij studeerde Nederlandse taal- en letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam en is leraar Nederlands aan het Don Bosco College in Volendam. Hij debuteerde in 2001 met de jeugdroman Gevoelige snaren. In 2002 verscheen Groener gras dat werd genomineerd voor de ‘Prijs van de jonge jury’. In 2004 werd zijn derde boek Geesten uitgegeven....

Lezersrecensies (1)

door: Peter Roosen 1 like

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic