Verruim je geest

1

Onderzoeksjournalist Michael Pollan zoekt de grenzen op van wat we begrijpen van de geest, ons bewustzijn en onze plek op deze wereld. Hij spreekt hersenonderzoekers en therapeuten over de nieuwste wetenschappelijke en medische ontwikkelingen rondom geestverruimende middelen en neemt ons mee in zijn eigen experimenten met psychedelische drugs als LSD, Psilocybine (paddo’s) en DMT, die zijn leven hebben veranderd. Psychedelica hebben sinds midden vorige eeuw een grote invloed op de sociale geschiedenis en het begrip van onze hersenen, en worden inmiddels gebruikt bij de behandeling van depressie, verslaving en angststoornissen – met indrukwekkende resultaten.
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
384
Laatste editie
09 oktober 2018
Uitgeverij
De Arbeiderspers
ISBN
9789029525770 , 9789029525787

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het ebook bij Libris voor 13,99
Bestel het ebook bij Blz. voor 13,99
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Lezersrecensies (1)

Boek van het jaar

door: Els Van Haute 2 likes
Verruim je geest. Wat psychedelica ons leren over bewustzijn, sterven, verslaving en depressie door Michael Pollan. Een kloek boek van 472 pagina’s over een onderwerp waar ik geen kaas van gegeten heb, dat jaagt me best wel wat angst aan. Wat haalde me dan toch over de streep? Het onderwerp én...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic