Versluiering

,

36

Artikelen 1

Het geschenkboekje voor Juni - Maand van het Spannende Boek 2011
Versluieren is de kunst van het verhullen. Het is geen bedrog, maar doet de zaken anders lijken dan dat ze werkelijk zijn. Versluieren is een kunst, en degene die het beheerst is meester in de manipulatie. Alles zet hij naar zijn hand, van kleine alledaagse zaken tot gebeurtenissen die de wereldgeschiedenis beïnvloeden.
In het voorjaar van 1647 reist de jonge operazanger Atto Melani van Florence naar Parijs voor een optreden aan het Franse Hof, waar een Italiaanse opera zal worden uitgevoerd. Maar niets gaat zoals het zou moeten en de uitvoering lijkt aan alle kanten te worden tegengewerkt. Langzaam komen Atto en zijn trouwe secretaris op het spoor van een groter plan. Een plan dat tot in de puntjes is voorbereid, dat jarenlang het Franse Hof misleidt en Frankrijk uiteindelijk volkomen zal ontwrichten. De versluiering wordt door het publiek aanschouwd, maar nooit doorzien of begrepen.
Laat u meeslepen in de zoektocht van Atto Melani en zijn secretaris naar geheime manuscripten en intriges en ontdek hoe de kunst van het versluieren onze wereldgeschiedenis heeft doen veranderen. 

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Jan van der Haar
Laatste editie
04 oktober 2012
Uitgeverij
Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek
ISBN
9789059651265 , 9789059651432 , 9789023474098


Artikelen over Versluiering

  Meer artikelen
Bestel dit ebook vanaf  €4,99 bijLezersrecensies (5)

Recensie Versluiering

door: Frans Leemker 1 like
Ik heb dit boek een paar maal weggelegd, en nu heb ik het eindelijk uit.  Moeilijk te lezen, geen spanning.  Kan natuurlijk ook moeilijk, wanneer je zoveel feiten in zo'n klein boekje wilt stoppen.  Andere boeken van dit schrijvers-duo vond ik veel beter. 

Recensie Versluiering

door: Mieke Piersma 1 like
Dit is een boekje die niet gemakkelijk wegleest. Je moet er goed de aandacht bij houden, maar het kon mij maar met mate boeien. Helaas was het niet spannend, wat wèl het boek beloofde met de opschrift "literaire thriller'

Recensie Versluiering

door: Joke Pronk 1 like
Het is dat het een gratis boekje was en heel dun, zodat je denkt het snel uit te hebben. Maar wat een moeizaam boekje. Uiteindelijk snap je het wel en de schrijfstijl is echt passend voor die tijd, nogal bombastisch maar ik ben er geen fan van. Nergens spannend, opwindend of enige andere emotie...

Recensie Versluiering

door: Maria van Ewijk 1 like
Kon niet wachten tot ik dit boekje uit had maar wel om de verkeerde reden. Meestentijds kon ik er geen touw aan vastknopen maar het komt neer op het uiteenrafelen van de versluierde intrige die in Frankrijk leidt tot de Fronde, de burgeroorlog van 1648 tegen kardinaal Mazarin, de feitelijke...

Recensie Versluiering

door: Marjolein liefhebber 1 like
Wat een slecht verhaal... Ik kwam niet in het verhaal, het was niet boeiend en ik was blij dat het maar 96 pagina's had, al voelde het veel langer!

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic