Verspilde liefde

, ,

6

Spots 1
Als Roos zes weken voor haar bruiloft in de steek wordt gelaten door haar verloofde is ze verbijsterd en ontroostbaar. De succesvolle reclameman Alex Da Vinci lijkt haar gebroken hart te kunnen helen. Maar Alex is óók de droomman van Roos' hartsvriendin Patricia, een femme fatale die altijd krijgt wat ze wil hebben. En dan is er nog die charmante dokter... Roos raakt verzeild in een wereld vol liefde, list en bedrog. Wie kan ze nog vertrouwen?
Een verrassende roman vol hartstocht, avontuur, actie en intriges van het sprankelende auteursteam Kyra Rutgers & Matthieu Slee!
Verschenen in
Genre
Romantiek
Laatste editie
12 mei 2016
Uitgeverij
Uitgeverij Cupido
ISBN
9789462041493 , 9789462041660 , 9789462041653 , 9789462041714


Door lezers

Feelgood Club / Interview met Kyra Rutgers
29 augustus 2018 4 reacties
  Meer artikelen
Advertentie

Lezersrecensies (2)

Heerlijk lezen tussendoor

door: Mieke Schepens 1 like
'Verspilde liefde' is een verhaal waarbij je niet teveel hoeft na te denken. Het leest lekker en is daardoor geschikt voor een groot lezerspubliek. Ik had dit boek in een mum uit gelezen. Niet echt spannend maar zeker leuk om te lezen; een 'tussendoorboek' zou ik het willen noemen. Als je niet kunt...

Gewoon lekker lezen

door: Saskia Nobels 1 reactie 1 like
Verspilde liefde is weer zo'n makkelijk wegleesboek van uitgeverij Cupido. Het verhaal is leuk maar hiervan zijn er meerdere. Wederom een cliché verhaal over een man en vrouw die om elkaar heen draaien en natuurlijk toch uiteindelijk bij elkaar komen. Dit neemt niet weg dat ik toch genoten heb van...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic