Verstandshuwelijk

Verstandshuwelijk

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Sjors bulkt van het geld, maar genieten van het leven, ho maar. Wanneer zijn hospita een eind aan haar leven maakt besluit hij het roer drastisch om te gooien. Spontaan neemt hij de vaderrol op zich wanneer de moeder van José, een kleuter van bijna vijf jaar, in kritieke toestand in het ziekenhuis wordt opgenomen. Ook Britt, mama's zus, heeft hulp nodig bij het redden van haar zieltogende bedrijf.
Er gloren lichtpuntjes aan de horizon, maar nu kiest oma ervoor om uit het leven te stappen en daar blijft het niet bij. Ook de ex van Britt volgt haar voorbeeld.
De Belgische Gloria zet zijn leven volledig op de kop. Hij is verliefd, maar ondanks dat zij zegt met hem verder te willen, blijft ze zich afstandelijk gedragen. Het wordt steeds duidelijker dat Gloria een dubieus spel speelt en zijn ouders moeten hem altijd hebben voorgelogen.

‘Na "Puin", een luchtig maatschappijkritisch avontuur en "Franse zwangerschap", een chicklit, is "Verstandshuwelijk", waarbij niet wordt gekeken op een moord of zelfmoord meer of minder, geen thriller maar een roman,’ laat Hens weten vanuit zijn woonplaats Nieuwegein.
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
233
Uitgeverij
Brave New Books
Laatste editie
05 december 2018
ISBN
9789402177381
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 19,02
E-book prijsvergelijker
Advertentie