Verteerd door vuur

2

Londinium, 61 na Christus
Nadat hij zijn ouders is verloren, wordt Antonius geadopteerd door de beste vriend van zijn vader. Claudius, de zoon van Antonius’ adoptievader, is jaloers en zint op een manier om Antonius uit te schakelen. Zelfs als Antonius op zijn twintigste als centurion naar Germania vertrekt, achtervolgt Claudius hem.
Als hij na een zware tragedie als gladiatorentrainer naar Pompeji gaat, lijkt Antonius’ geluk te keren. Maar dan krijgt zijn nichtje Julia visioenen over de berg Vesuvius. Is Antonius wel zo veilig als hij denkt te zijn?
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
277
Laatste editie
28 februari 2019
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402187731

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,95
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (2)

Overtuigd

door: Filip 1 like
Ik ben geen grote lezer, maar dit boek heb ik kunnen uitlezen, wat voor mij een uitzondering is. Normaal zijn strips meer mijn ding. Nu, dit verhaal gaat alle hoeken van het Romeinse Rijk op. Alle wegen leiden er naar Rome, maar op manieren dat je het niet zou verwachten. Het is geen...

Verteerd door vuur.

door: Adora DeMytra 1 like
Zalig boek het heeft me laten glimlachen, walgen en een traantje doen wegpinken. heb het boek op nog geen week tijd uitgelezen! Echt ik kijk er naar uit om de auteur haar ander boeken te lezen . Ik ben er zo in meegezogen geweest dat ik zelfs haast op een lege trein terug weg was van mijn halte...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic