Vertel!

1

Als ik zeg dat dit een boek over presenteren is, moet je dat eigenlijk zo snel mogelijk weer vergeten. Ik wil er vooral voor zorgen dat je jouw mooie kanten wat meer gaat oppoetsen. Want of je nou op een podium staat, je verhaal vertelt tijdens een vergadering of jezelf moet laten zien tijdens een sollicitatiegesprek: op het moment dat je straalt willen mensen naar je luisteren.

In Vertel! help ik je beter naar jezelf te kijken en onderzoeken we stap voor stap wat het is dat jou mooier en je verhaal aantrekkelijker maakt. Ook zal ik niet schromen mijn aanwijzingen en oefeningen te onderbouwen met praktijkvoorbeelden en gênante momenten uit mijn eigen, hobbelige leertraject. Echt, een goed verhaal vertellen: iedereen kan het!

Off the record
Het lijkt soms wel of de wereld slechts bestaat uit flamboyante podiumbeesten maar de meeste mensen kunnen – hoewel beslist geen muurbloempjes – best een beetje hulp gebruiken. Voor mij is het bijvoorbeeld dodelijk om een speech op een boekpresentatie te improviseren, hoe klein het gezelschap ook. Karins boek biedt uitkomst en zorgt ervoor dat wát je wil vertellen, er ook goed uitkomt. Een zegen! (Voor iedereen ;-) – WV

Verschenen in
Aantal pagina’s
208
Laatste editie
04 september 2015
Uitgeverij
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046819647 , 9789046820292
Bestel dit ebook vanaf  €4,99 bijHebban recensie

    Dick Van der Veen Hebban Recensent

Nuttige tips voor presentatie

door Dick Van der Veen op 17-02-2016

De eerste keer voor een zaal presenteren, wekt associaties op met de eerste keer zelfstandig een auto besturen. De één is zenuwachtiger dan de ander, maar de angst voor het ongewisse knaagt bij iedereen. Dat was ook het geval bij Karin de Groot. Als je haar nu een radio- of tv-programma hoort/ziet presenteren lijkt dat naast de waarheid te staan. Lees haar Vertel! en je weet beter.

In drie delen,...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic