Verwacht het buitengewone

0

Wie droomt er nu niet van succes? Een warm gezin, een geslaagde professionele carrière... Bij velen blijft het ook bij dromen, want ja, een succesvol leven is toch niet voor iedereen weggelegd. Maar is dat wel zo?
Dit boek wil je begeleiden naar het buitengewone, om te realiseren wat je altijd hebt willen bereiken. Want ook een succesvol leven heb je zelf in de hand, meer nog, het bereiken van succes is een vaardigheid die je jezelf kan aanleren en die je ten volle kan ontwikkelen. In verschillende stappen leer je onder andere hoe je tijd optimaal kan benutten, hoe je kan anticiperen op piekmomenten en oorzaken van stress, hoe je een visie kan vertalen naar een eigen onderneming, maar bovenal daagt 'Verwacht het buitengewone' je uit om het beste uit jezelf naar boven te halen en op die manier de absolute top te bereiken.
Auteur Franco Matteo Vacca Nave heeft jarenlange ervaring in personal coaching, HR consulting en headhunting. Zelf trok hij de wijde wereld in om zijn dromen te realiseren.

Verschenen in
Genre
Mens & Maatschappij
Aantal pagina’s
208
Laatste editie
15 april 2016
Uitgeverij
Borgerhoff & Lamberigts
ISBN
9789089315366

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic