Verzamelde gedichten

0

Verzameld Werk 2000-2014 van gedichten en snelsonnetten door Gillespy uit de bundels: Verdeeld Verstand, Dichterbij dan Nooit, Dichterbij de Verte, Dichterbij de Beelden, Dichterbij het Verleden, Rauw Geslagt D.A.G. en Zwoel gedoe in een kuiltje jus.

In 1998 is hij begonnen met het schrijven van proza en poëzie. Schrijft ook romans (o.a. Op Het Live Geschreven en Comeback Kids in Drenthe) en heeft vanaf 2006 een aantal full colour geïllustreerde dichtbundels in eigen beheer uitgebracht. Gedichten met een knipoog, humor en ernst onder eigen naam en onder het pseudoniem Gillespy.

Schrijven is voor mij luisteren naar de stem van m n hart en m n ziel bloot geven. Maar tekst schrijven is ook gewoon leuk! Enerzijds omdat ik mijn `creatieve kant kan tonen, anderzijds omdat ik zo ook weer dingen te weten kom die ik me voorheen niet realiseerde. [citaat uit: Flirting With Disaster - GvdH 2003]
Verschenen in
Genre
Poëzie
Aantal pagina’s
96
Laatste editie
26 september 2014
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402123685

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic