Vier seizoenen 1 Nieuwe lente

,

1

Vier seizoenen - 1
Nieuws verspreidt zich snel in Deepwater Cove...
In de kapsalon van Deepwater Cove heeft kapster Patsy een zithoekje ingericht, waar haar klanten even kunnen ontspannen met een kopje thee. Dat wordt de vaste ontmoetingsplek van Esther, Ashley, Patsy, Brenda en Kim. Ze hebben veel te bepraten: een mysterieuze vreemdeling, een ongewenste winkel - en hun eigen relatieproblemen.
Bij Brenda en haar man Steve staat opeens een dakloze, kinderlijke man op de stoep. Hij vertelt dat hij Cody heet, maar zijn herkomst is een raadsel. Brenda laat Cody op de veranda overnachten, tot afschuw van Steve. Brenda is echter vastbesloten de man te helpen. Sinds de kinderen het huis uit zijn, is haar leven zo doelloos, en in haar relatie met Steve heeft een ijzige winter zijn intrede gedaan. Is hun huwelijk nog welt e redden?
Ondertussen heeft Patsy veel te stellen met haar nieuwe buurman Pete. Wanneer ze echter hoort date er een ongure winkel in hun straat gevestigd zal worden, moet ze wel met Pete samenwerken om dat te voorkomen. Het hele stadje komt in actie...
Gary Champman is expert op het gebied van huwelijk en relaties; hij schreef onder meer De vijf talen van de liefde en Win-Win. Catherine Palmer is de bekroonde auteur van ruim veertig romans.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
P.J. de Gier
Laatste editie
21 augustus 2007
Uitgeverij
AnkhHermes
ISBN
9789029718356
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Recensie Vier seizoenen 1 Nieuwe lente

door: Natasja Toorn 1 like
Dit boek begon heerlijk,zeker toen de dakloze in beeld kwam. Het is het eerste deel van een serie van 4 boeken,en dat kon je dan ook halverwege ineens merken want dan komt er kennismaking met de rest van de personen uit deze serie,toen dacht ik even het word nu wel langdradig maar ja je moet ergens...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic