Vier seizoenen koken met Gartine

,

1

Artikelen 2 Lijsten 1

Vier seizoenen koken met Gartine is het nieuwe kookboek van Kirsten Eckhart en Willem-Jan Hendriks, eigenaars van het leukste lunchrestaurantje in Amsterdam: Gartine. Alle gerechten uit dit paradijs in hartje Amsterdam komen uit de eigen moestuin in de Beemster. Bij Gartine koken ze zo lekker uit de eigen moestuin, dat de NY Times en Time Out erover schrijven.

Naast recepten geven Kirsten Eckhart en Willem-Jan Hendriks in Vier seizoenen koken met Gartine ook wijn- en muziektips bij elk recept. Oftewel joie de vivre als lifestyle. Kom en proef het ook thuis, het leven is goed!

"The latest insider favourite" - The New York Times over Gartine

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
232
Laatste editie
26 mei 2015
Uitgeverij
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021558387


Artikelen over Vier seizoenen koken met Gartine

  Meer artikelen
Advertentie

Hebban recensie

Nu kun je thuis koken net als bij Gartine

door Kitchen Table Happiness op 19-06-2015

Gartine ken je misschien van de rubriek in delicious. magazine, waar ze toveren met groenten. Of je bent zo'n bofkont dat je hebt ontbeten of geluncht bij Gartine Amsterdam. Nu kun je thuis net zo lekker aan de slag met het kookboek.

Voor me ligt een mooi vormgegeven boek met een gouden randje: 4 seizoenen koken met Gartine. Prachtige foto's en de recepten volgen natuurlijk de seizoenen. Dat moet...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic