Vietnamees

0

De Vietnamese keuken wordt gekenmerkt door een overvloed aan verse ingrediënten. vet wordt met mate gebruikt en in tegenstelling tot de buurlanden zijn niet alle gerechten pikant gekruid. Meestal zijn de gerechten samengesteld uit vis, schaal- en of schelpdieren. Met dit kookboek ontdekt u een keuken waarin men gezond en lichtverteerbaar voedsel bereidt dat de zinnen streelt. Er is zoveel te ontdekken, van soep met koolpakketjes tot miepannenkoek met knoflookrundvlees en kalkoen met paddenstoelen. Loopt het water u ook in de mond?
Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
96
Laatste editie
27 september 2007
Uitgeverij
Rebo Productions B.V.
ISBN
9789036619837
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic