Vijf spannende verhalen

40

Nicci French: kort en goed.

Het geroemde schrijversechtpaar Nicci French heeft zelfs tussen de avonturen van psychotherapeute Frieda Klein door nog wat tijd en inspiratie gevonden voor het schrijven van een paar korte verhalen. Deze exclusieve verhalenbundel biedt zoals de titel al doet vermoeden vijf spannende verhalen, die stuk voor stuk het onheilspellende karakter hebben dat we van de auteurs gewend zijn. Een etentje dat heel verkeerd afloopt. Een alleenstaande moeder die kordaat maatregelen neemt als er op een avond twee dreigende types aan de deur staan die haar afwezige tienerzoon willen spreken. Een kerstverhaal met een twist. Voor de échte Nicci French-fans.


Het laatste avondmaal
zuiver en puur, als lelies in het veld
De vrienden van Matty
Short story
Midden in de winternacht

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
07 februari 2018
Uitgeverij
Ambo/Anthos B.V.
ISBN
9789026342868
Bestel dit ebook vanaf  €3,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (2)

Niet bijzonder

door: Marielle 1 like
Vijf korte verhalen van Nicci French in de stijl van Roald Dahl en Edgar Allen Poe. Het niveau van deze topauteurs wordt echter bij lange na niet bereikt, nergens.

Leuk voor tussendoor

door: Marieke Scheers 1 like
Het laatste avondmaal zuiver en puur, als lelies in het veld De vrienden van Matty Short story Midden in de winternacht Waarvan drie (avondmaal. Matty, en winternacht) al eerder zijn gepubliceerd in de bundel "De vrienden van Matty (en andere spannende verhalen) van Nicci French en Camilla...
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic