Vijftien wilde zomers

2

Liefde is het mooiste wat je kan overkomen. Zeggen ze. En ze verzwijgen dat liefde ook een roofdier is dat zich in je hart bijt en niet loslaat. Thomas denkt dat hij klaar is voor de Grote Liefde als Orphee onverwacht zijn leven binnenwandelt. Maar Orphee, ooit gebeten, aarzelt om zich nog een keer kwetsbaar op te stellen.
Thomas zoekt zich een weg naar haar hart en gooit alles wat hij heeft in de strijd: van lampionnen, wijn en brieven tot de verhalen van zijn grootvader en andere leugens toe. Ze zijn niet de enigen die worstelen met gevoelens. Ook de moeder en grootvader van Thomas stelt zich de harde vraag: wat moet je met de liefde als de geliefde is verdwenen?

JAN DE LEEUW won eerder al de Gouden Uil Jeugdliteratuur Prijs van de Jonge Lezer voor Het Nachtland en een Boekenwelp voor Vederland. Hij bevestigt opnieuw met dit aangrijpende, sfeervolle verhaal over liefde en gemis.
Verschenen in
Genre
Young Adult
Aantal pagina’s
170
Laatste editie
27 februari 2012
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
9789059084414
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic