Viktor Bil

0

Viktor Bil ziet eruit als een doodgewone jongen, maar dat is hij niet. Eigenlijk is hij een held. Tenminste in al zijn avonturen. In zijn geheime schuilplaats in de tuin. Daar is hij de sterkste en de dapperste van allemaal. Maar tegen de drie pestkoppen op school kan hij niet op. Bij hen voelt hij zich klein en onzeker. Als een jongen die zijn tong verloren heeft. Een angsthaas. Toch heeft Viktor Bil geluk. Hij krijgt hulp van een vriend. Buldo de draak. Buldo begrijpt Viktor en samen gaan ze op zoek naar hoe je wel een held kunt zijn in het gewone leven. Zonder dagdromen.
Een origineel en ontwapenend voorleesboek over een jongen die voor zichzelf leert opkomen. Met veel humor laat Hilde Schuurmans zien dat je altijd in jezelf kunt blijven geloven, zelfs als dat niet makkelijk is. Kinderen die nog niet kunnen lezen, kunnen de verhaallijn volgen door de vele tekeningen in stripvorm
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
77
Laatste editie
03 oktober 2009
Uitgeverij
Uitgeverij Clavis B.V.B.A.
ISBN
9789044811674
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic