Visvariaties

0

Ruim tachtig klassieke er vernieuwende visgerechten

Veel praktische informatie over schoonmaken en bereiden

Vis is heerlijk en gezond. Vis is bovendien op vele creatieve manieren te bereiden. Zo verveelt vis nooit. In dit fraai geïllustreerde basisboek voor vis vindt u uitgebreide achtergrondinformatie en tientallen originele bereidingstechnieken, geïllustreerd in
ruim tachtig recepten.

Hoe weet je zeker dat je verse vis koopt? Op welke manier kun je vis best bewaren? Welke voorbereidingen moet je treffen om bijvoorbeeld rond- en platvis, schaal- en schelpdieren te bereiden? Wie meer weet van vis, vist niet achter het net.

Vis grillen en roosteren op de barbecue met de bijbehorende marinades en bijgerechten. Vis paneren en frituren. Vis bereiden in de oven. De verschillende hoofdstukken geven aanwijzingen voor tientallen bereidingstechnieken die vis nog lekkerder maken.

Tientallen heerlijke recepten zijn verdeeld over verschillende hoofdstukken: snelle visgerechten, vissoepen, kleine gerechten, voedzame gerechten, supergezonde vissen en luxueuze en modieuze gerechten. Bij elk recept staan varianten voor de gebruikte vis aangegeven.

Visvariaties is schitterend geïllustreerd met zowel duidelijke foto's van de vissen als de gerechten. En de stap-voor-stapbeschrijvingen van de gerechten laten u ook effectief toe het gerecht op tafel te toveren zoals het er op de foto's uitziet.

Een must voor iedereen die op zoek is naar inspiratie voor nieuwe bereidingen van zijn favoriete vis.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
02 september 2004
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers B.V.
ISBN
9789077363089

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic