Vluchtelingen en burgers zijn geen mensen

0

In het debat over vluchtelingen wordt al snel vergeten dat het vooral gaat over de levenskansen van de gewone burger die niet deelneemt aan het debat en de beslissingen. Het zijn immers zijn levenskansen, en niet die van de bestuurderselite, die aan migranten worden gegeven.

Migratie is van alle tijden en alleen die groepen en volken die zich afdoende konden beschermen overleefden. Migratie van individuen is positief en bevordert de kansen van iedereen. Massa-immigratie is echter een antidemocratische machtsgreep van de bestuurderselite.

Massa-immigratie creëert een goedmens-systeem van mensen die medemensen helpen om zo uit te stijgen boven de ondermensen. In het geval van massa-immigratie bestaat de elite uit mensen, de migranten uit medemensen en de autochtone burgers uit ondermensen. In één klap worden mensen op deze manier gedegradeerd tot derderangsburgers en vervliegt de democratie waarmee de machtsgreep van de bestuurderselite totaal is.

In dit boek komen oplossingen voor de massa-immigratie aan bod en wordt uitgelegd hoe de politiek weer van de gewone burgers kan worden. Hierbij is niet het nationalisme het uitgangspunt maar vrijzinnigheid.
Verschenen in
Genre
Geschiedenis & Politiek
Aantal pagina’s
108
Laatste editie
12 november 2015
Uitgeverij
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789463188043

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic