Vogelkijkgids Nederland

0

De Vogelkijkgids Nederland is het schitterende resultaat van een samenwerking tussen KNNV en de ANWB. De gids geeft een compleet beeld van alle mogelijkheden om in Nederland vogels te kijken.
De Vogelkijkgids geeft een kleurrijk overzicht van de belangrijkste vogelgebieden en observatiepunten in Nederland. De gids biedt veel informatie over de vogels ter plaatse met korte en heldere omschrijvingen. Bioloog Boris Everzwijn heeft uitgezocht welke zomervogels, doortrekkers, overwinteraars en jaarvogels waar voorkomen. Van de Kanoet in Vlieland tot de klapekster op de Oirschotse Heide ten zuiden van Tilburg.
De gids is praktisch van opbouw met overzichtelijke gebiedskaarten. Op de kaarten staan naast parkeerplaatsen, wandel- en fietspaden ook de mooiste observatiepunten aangegeven. Ook de aanwezigheid van vogelhutten, kijkschermen, torens en uitkijkpunten zijn op de kaart weergegeven. Met de verrekijker in de hand door vogelrijk Nederland.
Voor wie aan observeren nog niet genoeg heeft bieden de makers van het boek een extra service. Vogelliefhebbers kunnen hun waarnemingen en ervaringen namelijk delen via www.vogelkijkgids.nl
Verschenen in
Aantal pagina’s
224
Laatste editie
06 januari 2006
Uitgeverij
ANWB Media
ISBN
9789018022723

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic