Voor altijd

Voor altijd

2
Rank 699 Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 2
Junior   Topics 0
Voor Altijd
Peter Schreuder Goedheijt

Voor Altijd snijdt voor de jonge lezer, in de vorm van prachtig verstilde illustraties en een ontroerend verhaal, een van de grote thema’s van het leven aan: Hoe ga je om met het verlies van je meest geliefde?
Het verhaal gaat over Arthur die als kind droomt van verre ruimtereizen. Als hij groter groeit en op een dag verliefd wordt op Eva, besluiten ze samen een grote reis te maken, nee, geen ruimtereis!
Arthur houdt zo veel van zijn Eva dat hij zijn eerste liefde, de ruimtereizen, vergeet. Maar Eva wordt ziek, zij overlijdt plotseling en Arthur blijft alleen achter.
De prachtige, lucide illustraties vertellen in een verwonderende vorm hoe het Arthur lukt zijn verdriet een plek te geven.

Voor Altijd is een ontroerend verhaal over liefde en verdriet voor kinderen, maar ook volwassenen zullen ontroerd worden door de fraaie combinatie van beeld en tekst.

-De tekst en illustraties verbeelden hoe verdriet een plaats kan krijgen
-Herkenbaar thema, zonder dramatiek

48 pag. / geb.
Formaat 27 x 27 cm
Illustraties Peter Schreuder Goedheijt

ISBN 9789492995117
NUR 273

Peter Schreuder Goedheijt (Haarlem, 1959) heeft zijn master grafisch-typografisch ontwerpen behaald aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Hij vervolgde met een postgraduate industriële vormgeving aan hetzelfde instituut. Naast het product-ontwerpen en grafisch vormgeven worden er pop-up boeken door hem ontwikkeld. Hij werkte onder meer samen met Dick Bruna en Max Velthuijs. In 1988 ontving Peter de ‘Prijs Voor Het Beste Nederlandse Meubelontwerp’. Hij werkt als zelfstandig interieurontwerper en industrieel meubelontwerper voor de meubelindustrie en schrijft over filosofische onderwerpen.

Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
40
Uitgeverij
Samsara
Laatste editie
28 mei 2019
ISBN
9789492995117
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (2)

Voorbij de stilste stilte

door: OnzeLieveAardevrouwe 1 like
De eenvoud, de potloodstreken, de heerlijke reis op aarde. De onmetelijke ruimte op het blad, de leegte en het hartzeer. De onmacht en de kracht en de voor altijd durende liefde. --- Ontwerper en filosofisch schrijver Peter Schreuder Goedheijt heeft het bijzondere boek Voor Altijd geschreven en...

Over liefde en rouw

door: Marjan van Druenen 1 like
Als kleine jongen had Arthur al een grote passie. Hij wil met zijn raket de ruimte in. Helaas had Arthur nooit tijd. Er was altijd wel wat belangrijker: zijn werk, de liefde of de reizen met zijn geliefde Eva. Door een noodlottige gebeurtenis raakt Arthur in een diepe crisis. Deze crisis wordt zijn...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook