Voor altijd van jou

23

Lijsten 2

Chessy en Tate zijn al jaren getrouwd. In het begin was hun relatie alles wat ze wilden. Gepassioneerd. Gloedvol. Chessy voelde zich veilig, vervuld en geliefd door haar man. Maar hij wordt steeds meer geabsorbeerd door zijn eigen zaak en Chessy heeft steeds meer het gevoel dat ze op de tweede plaats komt. Er moet iets veranderen.

Tate houdt van zijn vrouw met heel zijn hart. Voor haar zorgen voelt als zijn roeping in het leven. Maar ze lijkt steeds ongelukkiger te worden, en hij maakt zich zorgen. Zo veel zorgen dat hij een nacht samen voor hen regelt waarvan hij hoopt dat die het oude vuur weer zal doen opvlammen.

Maar een werktelefoontje op het verkeerde moment verpest alles. Tate beseft dat hij op het punt staat Chessy voorgoed te verliezen. Hij is bereid voor haar te vechten en álles te geven om haar voor zich terug te winnen. Als ze hem nog maar één kans wil geven…

Verschenen in
Genre
Romantiek
Laatste editie
16 december 2015
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789402306163 , 9789022574799

Lezersrecensies (1)

Voor altijd van jou

door: Lacuna1985 1 like
Het derde deel van de Overgave Trilogie is Voor altijd van jou. Dit deel gaat over Chessy en Tate. De relatie van Chessy en Tate staat onder druk. Chessy besluit het gesprek aan te gaan en open te gooien wat haar dwars zit. Tate belooft op beterschap en een leuke avond om Chessy te laten zien dat...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic