Voor de volle winst - Een uitgave van Harlequin Prelude - romantische roman

1

Ze zijn aan elkaar gewaagd, Garrett Calder en Rachel Frye, creative officers op een vooraanstaand New Yorks reclamebureau en elkaars grootste concurrent. Wanneer er binnen het bedrijf een vacature voor een partnerschap vrijkomt en beiden die functie ambiëren, laait de strijd in alle hevigheid op. Constant proberen ze elkaar vliegen af te vangen, waarbij zelfs spionage wordt ingezet als wapen. Garrett staat bekend als de Haai; Rachel is minder gewiekst, maar wil minstens zo graag winnen.

Ondertussen leren ze elkaar steeds beter kennen en groeit er naast de rivaliteit een enorme aantrekkingskracht. Hun relatie maakt de strijd echter des te gecompliceerder, want hoe houd je zaken en privé gescheiden? Het kan niet uitblijven dat er iemand gekwetst gaat worden.

Nadat Garrett vals spel blijkt te hebben gespeeld, verlaat Rachel hem. Dan ziet hij in welke cruciale fout hij heeft gemaakt en wordt hij voor een belangrijke keuze gesteld...
Verschenen in
Genre
Feelgood , Romantiek
Vertaald door
Helena Wiedijk
Laatste editie
04 februari 2014
Uitgeverij
Harlequin Holland
ISBN
9789461999993 , 9789461999993 , 9789461999993
Bestel dit ebook vanaf  €2,49 bijAdvertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic