Voorbestemd

0

Arie Jongkind (1939) is al jarenlang een veel gelezen schrijver van Familieromans, zijn oeuvre beslaat inmiddels het illustere getal van twintig titels.
Veel van zijn trouwe fans zullen heel erg blij zijn met deze nieuwe titel en het zal niemand verwonderen als er niet telkens nieuwe lezers tot zijn volgelingen zullen gaan behoren. Opnieuw een aantal uren plezierig verdwalen in de tijden van weleer waarin de echte romantiek nog gewoon was.

Nol van Zoolen, een goed uitziende jonge vent, woont al heel zijn leven aan de Krommedijk langs de Winde. Jarenlang was dat watertje zijn broodwinning. Een gemeentebesluit maakte daar een einde aan.
Door zijn knappe uiterlijk was hij nogal gezien bij de vrouwen. Hij werd gevraagd als fotomodel te gaan werken. Een ongeval waar hij ernstig letsel aan overhield, gooide roet in het eten.
Zijn eerste liefde kwam terug in zijn leven, maar het weer fout. Ze vertrok om ergens anders haar heil te zoeken.
Nol vond weer werk en ontmoette bij toeval een jeugdvriendinnetje. Het klikte meteen en samen wilden ze een nieuwe toekomst opbouwen. Helaas mocht dat niet zo zijn.

Een meeslepend verhaal dat uit het lever gegrepen lijkt te zijn, waar pijn en verdriet afgewisseld worden door liefde en geluk.
Verschenen in
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
232
Laatste editie
17 maart 2016
Uitgeverij
Calbona Uitgeverij
ISBN
9789492228741

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 18,75
Bestel het boek bij Blz. vanaf 18,75
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic