Voorbijgangers

3

Bruno de Witte had de deur voor haar neus dicht kunnen doen. Maar hij had de mooie vrouw, die zei dat ze uit Hongarije kwam, binnengelaten omdat ze kennelijk iets wist van het huis dat hij en Hilt nog maar kort tevoren hadden gekocht. De vraag of Bruno de intrigerende maar evengoed buitengewoone vage verhalen van de Hongaars gelooft, doet algauw niet meer te zake. Ze trekt bij hen in en sleurt Bruno mee bij háár historisch onderzoek naar zíjn huis. Naarmate er meer geschiedkundige details boven water komen en het gedrag van de Hongaarse steeds raadselachtiger wordt, verliest Bruno zijn greep op de ontwikkelingen.

Paul Koeck publiceerde naast romans en scripts ook verhalen en literaire bijdragen in diverse tijdschriften. Zijn werk is vertaald in het Frans, Duits, Engels en Litouws. Zijn roman De bloedproever werd genomineerd voor de AKO Literatuurprijs en bekroond met de Literatuurprijs van de Provincie Antwerpen 2001.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
01 oktober 2010
Uitgeverij
Uitgeverij De Bezige Bij b.v.
ISBN
9789023436751 , 9789023442967
Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijAdvertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic