Voorgerechten

0

Garnalencocktail en huzarensalade; jarenlang de populaire voorgerechten en vaak de enige keuze op de menukaart. Gelukkig zijn de tijden veranderd en is onze keuken internationaal geworden. Vandaar dit kookboek vol inspirerende voorafjes uit de wereldkeuken; bulgursalade met gegrilde paprika's, mediterrane spinazierol met olijvenpesto en kip Yakitori. Ook heerlijk zijn de soepstengels met parmaham en rucola, of knapperige groenten met Provençaalse dipsaus of hummus.

Dus, wat zullen we doen? Nemen we nog een hoofdgerecht, of doen we lekker twee voorafjes?
Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
96
Laatste editie
15 september 2005
Uitgeverij
Rebo Productions B.V.
ISBN
9789036618410
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic