Vrienden vragen 2

0

Verrassende, originele en haalbare gerechten om familie en vrienden te verwennen bij je thuis Van zomerse hapjes over typische vakantiegerechten tot het betere broodjesbuffet Prachtige sfeerfoto's en receptbeelden van foodfotograaf Kris Vlegels De langverwachte opvolger van Vrienden vragen
Vier jaar na haar eerste bestseller pakt Marleen De Naeyer uit met het vervolg op Vrienden Vragen. Een heerlijk eenvoudig concept met sterke, makkelijke en niet-alledaagse bereidingen die een glimlach op je gezicht toveren. Gerechten om thuis klaar te maken en een hele tafel vrienden te verwennen. In dit boek besteedt Marleen veel aandacht aan kleine hapjes, broodjes en salades. Maar er is ook aandacht voor feestelijke bereidingen en voor gerechten die je doen terugdenken aan de voorbije vakantie. Helemaal achteraan prijkt een heel hoofdstuk zoets, met toetjes en taartjes. Vrienden Vragen is een boek voor verrassende culinaire ontmoetingen.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
10 oktober 2006
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789020965810
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic