Vriendendienst

25

Artikelen 2 Lijsten 1 Top25's 1

In het Engelse landhuis van Arthur de Rothschild komen twintig mensen uit de Londense City bijeen. Tussen hen loopt ook een man met getaand gezicht en halflang wit haar - hij wordt 'de Zwitser' genoemd. Het is een bijeenkomst van grote bankiers en enorme mondiale belangen. Wat is dan één mensenleven?

Als David Zomer hoort dat Eline hem wil spreken, laat hij alles uit zijn handen vallen. Hij kent maar één Eline. Zij woonde samen met hem in het roemruchte Amsterdamse krakersbolwerk Krankstaat. Een pijnlijke periode waar hij niet graag aan herinnerd wil worden. Maar hij moet nu op reis. Een levensgevaarlijke tocht door Zwitserland en Italië voert hem naar Diyarbakir, de Koerdische hoofdstad in het zuidoosten van Turkije. Een oude vriendschap vergt van hem het uiterste.

Almar Otten (1964) publiceerde vanaf 2011 vier historische thrillers: De afstammeling, Blauw goud (bekroond met de Diamanten Kogel 2012), Jeugdzonde en Het Ronde Huis. Zijn werk wordt lovend ontvangen door pers en publiek, om de zinderende spanning en de onnavolgbare vertelkracht. Met Vriendendienst zet hij weer hoog in: de geheimzinnige, bloeddorstige wereld van het grote geld.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
384
Laatste editie
02 november 2015
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024568826 , 9789024568833


Artikelen over Vriendendienst

  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het ebook bij Libris voor 9,99
Bestel het ebook bij Blz. voor 9,99
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersLezersrecensies (2)

Schokkend sterk verhaal

door: Patrice van Trigt 1 like
Er staat iets groots te gebeuren in de financiële wereld. Steve Craig is executive director bij de Bank of England en voelt de hete adem van de concurrentie in z’n nek. Arthur de Rothschild is de grote man binnen de Rothschild-groep en iedereen danst naar zijn pijpen. Wanneer er op zeer korte...

De moord op Olof Palme 'unraveled'

door: José R. 1 like
'Vriendendienst' is de vijfde historische thriller van Deventenaar Almar Otten. 'Blauw goud' dat in 2012 verscheen werd bekroond met de Diamanten Kogel. In 'Vriendendienst' gaat het om de financiële wereld, de Koerden en de moord op Olof Palme. David Zomer lijkt een ingedutte ambtenaar. Maar niks...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic