Vrij

38

Jarenlang gaat Linde gebukt onder een huwelijk met een man die meer over haar verleden weet dan haar lief is. Eenmaal aan de wurggreep van haar eerste huwelijk ontsnapt, smeedt ze plannen voor het grote geluk. De droomkandidaat is snel gevonden. Nu kan niets de verwerkelijking ervan nog in de weg staan. Behalve zijn vrouw Carolina Nog één stap en de ware vrijheid is binnen handbereik. Of toch niet?

Hoe kan het dat de Libelle-lezende Linde in een koelbloedige serial killer verandert? Is zij soms niet het onschuldige slachtoffer dat ze voorgeeft te zijn, maar een extreem onbetrouwbare vrouw, die haar eigen moorddadigheid met verhalen over incest legitimeert? Linde tracht aan de macht die mannen over haar hebben te ontkomen, maar zodra ze aan de vrijheid ruikt waar ze jarenlang naar uit heeft gekeken, lijkt ze er even hard voor op de vlucht te slaan.

Martine Kamphuis laat in haar zinderende thrillerdebuut zien hoe het verlangen naar liefde en dat naar vrijheid elkaar dwars kunnen zitten. Kan moord de deur openen naar geluk?

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning , Literatuur & Romans
Laatste editie
31 mei 2011
Uitgeverij
Uitgeverij De Arbeiderspers B.V.
ISBN
9789029578011 , 9789029574624 , 9789029564014
Bestel dit ebook vanaf  €7,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (3)

vrij Martine Kamphuis

door: Diana zoons
Ik vond het een heel spannend boek en het leest erg prettig alleen het einde vond ik een beetje tegenvallen maar ik ga zeker nog een boek van Martine Kamphuis lezen........

Vrij...

door: Saskia 1 like
Mijn eerste leeservaring met een boek van Martine Kamphuis. Hij viel me zeker niet tegen, maar het einde vond ik niet echt schokkend. Voor mij was Vrij dan ook niet meer dan een lekker tussendoortje! Toch schrijft Martine heerlijk vlot en zal ik in de toekomst ook meer van haar willen lezen.

Recensie Vrij

door: Mieke Piersma 1 like
Mijn eerste kennismaking met deze schrijfster is zeer verrassend. Een boek die je gewoonweg in één adem uitleest en waarvan je denkt te weten hoe het zit, maar er dan faliekant naast zit. Het verhaal neemt op het einde een verrassende wending. Heb van dit boek genoten en smaakt naar meer.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic