Vrouw op de grens van twee werelden

1

In tegenstelling tot veel belangrijke gebeurtenissen, gaat één van de significantste veranderingen in het volwassen leven van een vrouw voorbij zonder enig ritueel of erkenning. De overgang is een vaak onbesproken en mysterieuze reis. In Vrouw op de Grens van Twee Werelden beschrijft Lynn haar eigen reis door de overgang en de ervaringen van vrouwen die naar haar toe zijn gekomen voor begeleiding. Lynn laat zien dat deze verandering van het leven niet moet worden gezien als een bron van schaamte en geheimzinnigheid, maar als een wedergeboorte. Het is de poort naar de meest heilige periode van een vrouw haar bestaan op aarde, waarin ze zich kan wijden aan het vinden en delen van de diepere betekenissen van het leven. Het is niet het begin van de onvermijdelijke aftakeling, maar juist het begin van de periode van een Vrouw van Wijs-Bloed.
"Je staat nu voor de volgende helft van je leven. Je bent wijs-bloed, drager van kracht. Je danst nu het vuur, zuster. Je viert wat je bent geworden."
Vrouw op de Grens van Twee Werelden
In dit inspirerende en bemoedigende boek herintroduceert de schrijfster de diepe innerlijke schoonheid die met de jaren komt, een schoonheid die zich toont door de deugd van haar aangeboren kracht. Met haar unieke inzichten laat ze vrouwen het belang van een ritueel zien, om deze buitengewone passage te markeren en te eren.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
232
Laatste editie
24 maart 2015
Uitgeverij
Wehomah Productions
ISBN
9789490748142 , 9789490748166
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic