Vrouwvolk

,

1

We zijn geneigd te vergeten dat beroemde vrouwen ook gewoon geleefd hebben; ze ontbeten, dronken koffie en aten hun avondeten. Ook deze vrouwen haalden genoegen uit hun favoriete gerechten, hielden van chocolade of genoten van goede wijn. Sommigen van hen bereidden hun eigen maaltijden, terwijl voor anderen werd gekookt.
Vrouwvolk is een kookboek over iconische vrouwen die intrigerende levens hebben geleid en de wereld op hun eigen manier hebben veranderd. Auteurs Marianne Pfeffer Gjengedal en Klaudia Iga Pérès zijn gefascineerd door sterke vrouwen en en zijn grote liefhebbers van eten. Zij kropen in de huid van dames als Anna Pavlova, Frida Kahlo, Julia Child, Astrid Lindgren en Björk, en lieten zich verkleed als hen fotograferen. Aan de hand van bijzondere recepten en fotografie leert de lezer de ambitie en wilskracht kennen van deze legendarische vrouwen.
Dit prachtige kookboek biedt inzicht in de levens van al deze vrouwen; de lastige keuzes waar zij voor stonden, het onvermijdelijke noodlot en niet in de laatste plaats tal van verleidelijke recepten uit hun tijd.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
320
Laatste editie
08 maart 2019
Uitgeverij
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038806747

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 39,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 39,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Wonderschoon

door: Els Van Haute 1 like
Vrouwvolk, Fameuze recepten voor fantastische vrouwen door Marianne Pfeffer Gjengedal en Klaudia Iga Pérès Wat een imposant boek (met een toffe titel)! Groot, zwaar en immens mooi. Noem het een kunstkookboek, noem het een kookkunstboek. Het is ook een verzameling biografieën, het staat vol...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic