Vurig als het avondrood

4

De blonde, hartveroverende Liana Neville is de dochter van een van de rijkste mannen van het vijftiende-eeuwse Engeland. Het halve koninkrijk dingt naar haar hand, maar Liana wijst al haar aanbidders de deur. Slechts de ruwe, verarmde edelman Rogan Peregrine met zijn donkergroene ogen en prachtige vuurrode haar doet haar hart sneller kloppen. Rogan heeft zijn eigen redenen om Liana te trouwen. Hij heeft dringend geld nodig om zijn oorlog tegen de familie Howard voort te kunnen zetten. De Howards hebben zijn vader en twee van zijn broers gedood en hem zijn eerste vrouw afgenomen.

Rogan leeft voor zijn wraak en heeft verder voor niemand oog, zelfs niet voor de oogverblindende Liana. Na hun huwelijk voelt Liana zich volkomen verlaten in het oude en vervallen kasteel waarin ze zit opgesloten. Haar enige steun is een mysterieuze oude dame in een afgelegen torenkamer, die haar met raad en daad bijstaat.

Met liefde en zachtheid probeert Liana Rogan van haar te laten houden. Als dat niet lukt besluit ze zich niet langer in te houden en haar temperament de vrije hand te laten. Verrast door de onvermoede kwaliteiten van deze fantastische, vurige vrouw, verliest Rogan zijn hart.Maar hun liefde is slechts van korte duur. Rogans broer doet alles om het prille geluk van het paar te verstoren en de oude familievete eist al Rogans aandacht op. Dan wordt Liana ontvoerd door lord Howard, Rogans aartsvijand. De prijs die lord Howard vraagt is hoog en Liana's leven loopt gevaar.

Oorspronkelijke titel
The taming
Genre
Literatuur & Romans , Romantiek
Vertaald door
Yvonne Kloosterman
Uitgeverij
Kadmos B.V.
ISBN
9789067903301
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic