Vuur

2

Wat jij voor me kunt zijn? Een vriend? Ik hoop dat het meer wordt. Ik voel me alsof… ja, alsof ik dat stuk heb gevonden dat ik tot nu toe miste. Maar jij beslist.

Noralie is zestien. Verdrietig na de breuk met de knappe Yves. Tot de mysterieuze Odysseus onverwacht in haar leven verschijnt. Hij is anders dan alle anderen. Hij houdt van dezelfde boeken als zij, is net zo goed met woorden als zijzelf. En ze hoeven niet alles te zeggen om elkaar te begrijpen. Na een aantal voorzichtige mails en telefoongesprekken volgt hun eerste afspraakje.

Noralie schrikt enorm. Het gezicht van Odysseus is voor de helft verminkt door een brand. Meteen komt hun prille vriendschap in gevaar. Of is het liefde? Odysseus is smoorverliefd, wil er volledig voor gaan. Noralie wil niet te hard van stapel lopen. Kan ze ook houden van de schaduwzijde van Odysseus?

De populaire jeugdauteur KAREL VERLEYEN schreef deze romantische, hedendaagse versie van Beauty and the Beast. Hij verkent de grenzen tussen vriendschap en liefde, licht en donker, realiteit en droom. Een zoektocht van een tienermeisje naar zichzelf, tederheid en een soulmate.
Verschenen in
Genre
Young Adult
Aantal pagina’s
152
Laatste editie
17 mei 2005
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
9789059081192
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic