Vuurgevecht

8

Voormalig SAS-kapitein Will Jackson heeft niets meer te verliezen. Zijn leven werd verwoest op de dag dat zijn familie omkwam bij een terroristische aanslag. Nu leidt hij een teruggetrokken leven en is de wereld van oorlogvoering slechts een vage herinnering.

Maar de hogere bevelhebbers hebben andere plannen. Zij zitten in grote problemen en tenzij ze een oplossing vinden, zullen duizenden onschuldige mensen sterven. Dus doen ze Jackson een aanbod dat hij niet kan afslaan.

Maar in de duistere wereld van het internationale terrorisme zijn zaken zelden wat ze lijken. Als de gebeurtenissen zich beginnen te ontrafelen, ziet Will in dat iemand een spelletje met hem speelt, dat je niemand kunt vertrouwen en dat je soms vuur met vuur moet bestrijden...

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Firefight
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Hugo Kuipers
Laatste editie
26 april 2013
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789022552100 , 9789022552988 , 9789022566121 , 9789460237225
Advertentie

Hebban recensie

Veel geweld en bloedige scènes

door Cees van Rhienen op 14-07-2009

Chris Ryan vangt Vuurgevecht aan met een emotionele scène. Hoewel de scene maar heel kort is, is hij wel opvallend. Als voormalig militair zijn alle boeken van Ryan voornamelijk doorspekt met militaire acties, vergezeld van veel geweld en terrorisme, veelal uit een land in het Midden Oosten. In de meeste gevallen spelen de bondgenoten Amerika en Engeland hierbij een even dominante als...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic