Waanidee

11

Eve heeft net genoeg geld om van te leven. Ze probeert de littekens die ze aan haar jeugd heeft overgehouden te verbergen en nieuwe te voorkomen, door uit de buurt te blijven van haar smerige baas. Als haar een uitweg wordt geboden - 100.000 euro om te doen alsof ze iemand anders is - denkt ze gek te zijn als ze het niet doet. Maar het wordt haar al snel duidelijk dat ze een gevaarlijk spel speelt. Ze moet erachter zien te komen wat er precies gebeurd is met het meisje dat ze moet impersoneren. Gevangen in een web van leugens en bedrog is Eve wanhopig op zoek naar de waarheid, zelfs als dat betekent dat ze een verleden vol moorddadige geheimen onder ogen moet zien.
Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Ghost Flower
Genre
Young Adult
Vertaald door
Era Gordeau
Laatste editie
05 april 2013
Uitgeverij
Van Goor
ISBN
9789000304851 , 9789000304868

Lezersrecensies (1)

door: Belinda 1 like
Op een dag krijgt de 17-jarige serveerster Eve een aanbod die ze eigenlijk niet kan weigeren. Ze krijgt 100.000 dollar om een paar maanden zich uit te geven voor de rijke Aurora Silverton. Eve, die geen familie meer heeft en rond moet komen van haar bescheiden serveerstersloontje, ziet dit als een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic