Waanzin

Waanzin

14
Rank 789 Gelezen 14 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 46 Favoriet 3 Recensies 1
Thrillers & Spanning Spots 1   Topics 0

Deel 15 van de Eve Dallas-serie
Louie Cogburn zit al drie dagen in zijn appartement naar zijn computer te staren, gemarteld door een hoofdpijn die elk voorstellingsvermogen te boven gaat. Als er op zijn deur wordt geklopt, staat hij op, pakt een honkbalknuppel, en haalt uit zodra hij de deur opengooit. De verbijsterde agent die als eerste op de commotie afkomt, probeert de situatie te redden door Louie te verdoven, maar die overlijdt ter plekke.

Eve Dallas probeert uit te zoeken waarom de man zo onverklaarbaar ontplofte en vervolgens net zo onverklaarbaar stierf, maar ze krijgt geen enkele aanwijzing, behalve een pop-up op het beeldscherm van de dode met de woorden: ‘Absolute zuiverheid bereikt’. Pas als een tweede man onder vrijwel dezelfde omstandigheden omkomt, krijgt ze een akelig vermoeden: zou het kunnen dat er een computervirus bestaat dat overdraagbaar is van machine naar mens?

Genre
Thrillers & Spanning
Serie
Eve Dallas (15)
Aantal pagina’s
352
Laatste editie
27 maart 2019
ISBN
9789022586402 , 9789402312805
+

Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 15,99
E-book prijsvergelijker

Door lezers

Thriller Club / Thrillers maart 2019
01 maart 2019 31 reacties
  Meer artikelen
Advertentie

Hebban recensie

    Kees van Duyn Hebban Recensent

Sterke personages, interessante verhaallijn

door Kees van Duyn op 17-04-2019

Omdat ze snel schrijft en haar uitgevers daardoor een vrij grote voorraad uit te geven boeken hadden, stelden haar agenten en redacteuren Nora Roberts voor om ook onder een andere naam te publiceren. Daar voelde ze echter niets voor en daarom heeft het twee jaar geduurd om haar ervan te overtuigen het toch een keer te proberen. Uit de initialen van de voornamen van haar zoon en de verkorte versie...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook