Waar de god van liefde is

4

In deze geestige en soms hartverscheurende verhalen onderzoekt Amy Bloom de onverwachte patronen die de diverse vormen van liefde en verlies in onze levens weven. Met haar krachtige stem en aanstekelijke humor toont ze ons de brandhaarden die onder de oppervlakte van schijnbaar gelukkige families woeden, en wekt ze een aantal onvergetelijke personages tot leven.
Een jonge vrouw probeert de moord op haar huisgenote te verwerken, en de consequenties van deze gruwelijke gebeurtenis op haar eigen leven; een dochter keert terug naar huis om haar gehate vader tijdens diens laatste dagen te verzorgen, en ontdekt dat er een onverwachte band tussen hen is. En in een serie onderling verbonden verhalen voelen twee middelbare, getrouwde vrienden zich tot hun eigen verbazing tot elkaar aangetrokken; ze besluiten om met open vizier alles te riskeren om de liefde een kans te geven.

Gloednieuwe verhalen over de liefde in al haar vormen

Over de verhalen van Amy Bloom:

ÔVol warmte en humor. Met heel weinig woorden weet Amy Bloom haar personages tot leven te wekken en voor je te winnen.Õ Opzij

ÔVerbluffend direct proza.Õ
de Volkskrant

ÔZe weet in een enkele zin meer te zeggen dan de meeste auteurs in
een hele roman.Õ
The New Yorker
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Paul Syrier
Laatste editie
01 februari 2010
Uitgeverij
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046807255
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic