Waar is Stanley? - Een uitgave van Harlequin HQN Roman

1

Aan een politieagent moeten uitleggen waarom ze niet heeft gemerkt dat haar man al drie dagen niet thuis is geweest, is voor Fiona Rowland niet alleen gênant, maar ook ontnuchterend. Wat is er met hun huwelijk gebeurd? Terugrekenend, begrijpt ze wel hoe het haar kon ontgaan dat Stanley was verdwenen. Hun beider agendas waren nu eenmaal overvol. Zo vol dat ze ongemerkt langs elkaar heen zijn gaan leven.

Aanvankelijk is ze boos, maar al snel slaat haar woede om in bezorgdheid, vooral als Stanleys auto leeg wordt gevonden. Is hij ontvoerd? Is hem iets fataals overkomen? Tijd om zich te verliezen in wanhoop heeft ze echter niet, want ze moet aan de slag om zelf in het onderhoud van het gezin te voorzien.

Met steun van Di, een oude schoolvriendin, die na jaren weer opduikt, went Fiona langzaam aan haar nieuwe leven en durft ze zelfs te hopen dat zij en de kinderen weer gelukkig kunnen worden. Maar dan gebeurt er iets dat haar bestaan opnieuw op zijn grondvesten doet schudden...
Verschenen in
Genre
Feelgood , Romantiek
Vertaald door
Ingrid Zweedijk
Laatste editie
07 augustus 2012
Uitgeverij
Harlequin HQN Roman
ISBN
9789461992499
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic