Waarheid Geluk Meesterschap

Waarheid Geluk Meesterschap

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Jouw eigen essentie en excellente zielskwaliteiten zijn de motor achter stressloze groei en succes, achter de manifestatie van je hartsverlangen, achter uitbundig levensgeluk en oprechte verbinding met anderen. Met verbluffend gemak krijg je toegang tot deze geactiveerde staat van genade, die ooit voorbehouden was aan ingewijden.
Mystica, medium, coach en healer Marion Wijs (1962) inspireert, bemoedigt en vitaliseert met de voor een oude ziel kenmerkend milde, oordeelloze wijsheid, op alle niveau’s en in alle levensgebieden. Vanuit haar verbinding met de Bron schetst zij je een ongekend licht bestaan, dat binnen ieders bereik ligt, ook binnen jouw bereik.
Universele waarheden, herkenbare alledaagse voorbeelden en diep inzichtgevende karmische vertellingen die weglezen als een roman, helpen je in aansprekende taal, met humor en compassie, achterhaalde mechanismen van zelfsabotage te resetten. Zo transformeer je stagnatie, schaarste en schaamte naar een oneindige stroom van verrijkende mogelijkheden, naar een geheel nieuw, bloeiend bestaan.
Genre
Religie & Spiritualiteit
Laatste editie
05 december 2018
ISBN
9789402184068
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker
Advertentie