Waarom mannen een bitch trouwen!

2

Sherry Argov
Waarom mannen een bitch trouwen!

Waarom zijn alle leuke mannen altijd bezet? En zijn ze ook nog eens getrouwd met een zelfverzekerde en zelfbewuste vrouw? In Waarom mannen een bitch trouwen! laat Sherry Argov zien waarom een bitch - lees: een assertieve, onafhankelijke vrouw - veel aantrekkelijker is om mee te trouwen dan een vrouw die altijd maar ja en amen zegt.

Houd dus op met lief en aardig zijn en leer stap voor stap hoe je je anders opstelt in relaties met mannen. Verander je gedrag en verover daarmee zijn hart, alleen zó zul je de liefde en het respect van hem krijgen die je verdient.

Over Sherry Argovs vorige boek De ideale vrouw is een bitch! schreef de pers:

Een echte aanrader voor lieve vrouwen. Chicklit.nl

Als je altijd te aardig bent, ga dan snel naar de boekwinkel en koop dit boek! Ellen Fein & Sherrie Snyder, auteurs van de bestseller De regels [The Rules]

Sherry Argov schreef eerder De ideale vrouw is een bitch! waarin ze uitlegt waarom mannen op sterke vrouwen vallen. Ze schrijft regelmatig over relaties in Esquire, Cosmopolitan en Playboy.
Verschenen in
Aantal pagina’s
194
Laatste editie
25 maart 2013
Uitgeverij
Uitgeverij Maarten Muntinga B.V.
ISBN
9789058315397
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic