Waarvan akte

4

De introverte tolk Christine Ponnet wordt tijdens een Europees congres voor notarissen in Den Haag bij een moordzaak betrokken. Haar analytische geest helpt onverwacht en verrassend een Nederlandse rechercheur de notarismoord te ontrafelen. Het onderzoek verplaatst zich naar Gent en de donkerbruine intriges rond notaris sen, notariaten en hun opvolging. Over de auteur: Met meer dan 30 jaar reclamewerk op de teller is Piet Coucke (°1963) als stichtend vennoot, creatief directeur en copywriter bij reclamebureau AB (www.ab.be) het aardig gewoon om verhalen te bedenken. Vanuit zijn rijke, gevarieerde ervaring en opgedane mensenkennis is hij goed geplaatst om fictie te schrijven die bekoort en beklijft. ‘Waarvan akte’ is zijn (ont)spannend debuut.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
234
Laatste editie
05 december 2017
Uitgeverij
Uitgeverij Bibliodroom
ISBN
9789492515148
Bestel dit boek vanaf  €22,95 bij

bestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Lezersrecensies (2)

superspannende misdaadthriller in het notariaat

door: veerledejaegher 1 like
Schitterend boek! Superspannend en heel leuk geschreven: gedetailleerd en ruime woordenschat. Ik lees normaal enkel marketing & management boeken maar dit fictie-boek motiveert me om ook es in dit genre te lezen, top-ontspanning!

Geweldig debuut !

door: Ann Janssens (de cover madam) 1 like
Titel : Waarvan akte Auteur : Piet Coucke Uitgeverij : Uitgeverij Bibliodroom ISBN : 978 94 925 1514 8 Als je dit boek ziet liggen en er heel even in neust, dan merk je terstond met hoeveel fierheid er samen rond ‘Waarvan akte’ gewerkt werd. Geef toe, de cover valt op. Een lakstempel, waar...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic