Wachten op de morgen

7

Wachten op de morgen van Karen Kingsbury: een roman over rouw en de weg naar vergeving. 

Terwijl Hannah op de thuiskomst van haar gezin wacht, realiseert ze zich hoeveel ze heeft om dankbaar voor te zijn. Tegenspoed lijkt alleen anderen te overkomen, niet haar. Maar de avond valt en Hannah begint zich zorgen te maken. Ze hadden allang thuis moeten zijn. En dan krijgt ze het gevreesde bericht: 'Er is een ongeluk gebeurd...' 
Een dronken chauffeur heeft de auto aangereden en Hannahs man en oudste dochter zijn daarbij om het leven gekomen. Hannah is gebroken van verdriet. Het enige wat haar nog op de been houdt, is het verlangen naar wraak. Maar haar strijd om genoegdoening kan haar niet de rust geven die ze zoekt en dreigt haar jongste dochter ten gronde te richten. Kan ze het leren loslaten? Of het al te laat? 

Wachten op de morgen is het eerste deel in de Vol vertrouwen-trilogie. Het verhaal gaat verder met Tweede kans en Kostbaar geschenk.

Verschenen in
Serie
Vol vertrouwen-trilogie (1)
Genre
Romantiek
Vertaald door
P.J. de Gier
Laatste editie
13 juli 2016
Uitgeverij
Voorhoeve
ISBN
9789029725705 , 9789029725361 , 9789029722643 , 9789029717960
Bestel dit boek vanaf  €23,99 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijLezersrecensies (1)

Recensie Forever Faithful 1 - Wachten op de morgen

door: Mieke Piersma 1 like
Dit boek was voor mij minder boeiend dan deel 1: (Tweede kans) Opzich is het een goed geschreven roman, ware het niet dat het proces gedeelte en het vonnis erg uitgebreid beschreven werd. Daardoor werd het verhaal erg langdradig. Wèl is het weer een boek met veel gevoel en emoties en op het einde...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic