Warm Hart

8

Wat zou jij doen als je met dieren kon praten? En wat zou je doen als een van die dieren helemaal geen dier blijkt te zijn? Catrin gebruikt haar gave om gewonde, verlaten en mishandelde dieren te helpen. Als ze een melding krijgt over een gewonde wolf in een strik, gaat ze er dan ook meteen naartoe. Ze komt er al snel achter dat deze wolf bijzonder is. Niet lang daarna komt er een man in haar leven, al net zo bijzonder als de wolf. Hij is een mysterie voor haar, maar ze is zich er scherp van bewust dat zij ook geheimen voor hem heeft. Ondanks de halve waarheden en verborgen eigenaardigheden bouwen ze een bijzondere relatie op, gevuld met gedeelde interesses en passie. Maar hun relatie komt onder druk te staan door het dreigende verlies van Catrin’s opvangcentrum en de agressie van een haatdragende weerwolf. Hoeveel tegenslag kan hun gecompliceerde liefde verwerken? Is er wel een gelukkig einde mogelijk tussen twee mensen met zulke grote geheimen?

Verschenen in
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Aantal pagina’s
226
Laatste editie
26 augustus 2015
Uitgeverij
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789463189507
Bestel dit boek vanaf  €18,46 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Praten met dieren.

door: Ursula Visser 2 likes
Nadat ik het eerste deel uit had, direct in het tweede deel begonnen. Ook deze keer wist de schrijfstijl me zo te boeien dat ik het boek zo uit had. Het leuke is dat de personages uit deel 1 ook een rolletje krijgen. De verhaallijnen lopen soms zo ineen dat ik meende een stukje uit deel 1 te...
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic