Wat een bende!

0

"Wat een rommel is het hier." "Mijn leven is een chaos." "Ik heb geen overzicht." Dit zijn herkenbare verzuchtingen voor mensen die moeite hebben om orde aan te brengen in hun leefruimte en leven.

Hoe komt het dat men de chaos niet lijkt te kunnen bedwingen? Is er een oorzaak aan te wijzen van de rommel? Het probleem kan praktisch zijn, bijvoorbeeld een overvolle kast waar niets uitgehaald kan worden zonder dat andere spullen eruit vallen. Of een garage waar de auto niet in kan omdat er te veel spullen staan. Vaak is het probleem uitgebreider: het hele huis is een rommel, de agenda is overvol, of de kamers zijn smerig omdat het maar niet lukt om structureel schoon te maken. Dit boek gaat over verschillende oorzaken van rommel en biedt vele tips en praktische oplossingen om de chaos het hoofd te bieden.

Over de auteur(s):
Linda Groen (1972) is professional organizer en zelfstandig ondernemer. Ze adviseert en ondersteunt haar klanten bij het ordenen en structureren van hun woon- en werkomgeving. In de afgelopen jaren heeft ze in de praktijk veel kennis opgedaan over onder meer ADD, ADHD, psychische stoornissen en gedragsverandering.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
116
Laatste editie
27 maart 2012
Uitgeverij
Boom
ISBN
9789461057419
Bestel dit boek vanaf  €16,60 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic