Wat is jouw droom?

0

Gefeliciteerd! Door dit boek op te pakken, heb je de eerste stap gezet op weg naar jouw droom. Laat deze impuls niet verloren gaan. Blijf met jouw droom bezig, blijf bewust keuzes maken. Dan hoef je later niet te denken: 'had ik maar...'
Wat zou jij het liefste doen als je niet gehinderd werd door tijd, geld, verplichtingen of andere beperkingen?
o een wereldreis maken
o meer leuke dingen doen
o een eigen bedrijf beginnen
o jouw droombaan vinden
o emigreren
Wat je droom ook is, begin er NU aan, is Esthers belangrijkste advies. Als ervaringsdeskundige geeft deze levensgenieter praktische tips, handvatten en stof tot nadenken. Deze worden afgewisseld met persoonlijke verhalen van gewone mensen die, net als Esther en jijzelf, met vallen en opstaan hun droom achternagaan. De combinatie van tips en kleurrijke interviews geeft hoop en vertrouwen dat ALLES mogelijk is en bovenal de kriebels om het zelf ook te proberen. Esther Jacobs (1970) geeft motivational speeches en workshops over anders denken. Als 'no excuses lady' laat ze zien dat alles mogelijk is, ook zonder budget of ervaring. Esther schreef 4 boeken, reisde door meer dan 100 landen, werkt slechts enkele maanden per jaar en woont afwisselend in Curacao, Miami en Amsterdam. Tijdens een zeilreis door de Cariben schreef ze dit boek.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
270
Laatste editie
09 juli 2013
Uitgeverij
Brug, Uitgeverij van
ISBN
9789065231918

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic